Frekke kommentarer ...

Hej my cute lill folks! ♥

Ja i dag har det vert en fantastisk dag, meg og bennetta  har snakka litt om må gjørevideoen og vi lager den i morgon ;)  Gleder meg, håper deko gjer da og ;)  Men det er et tema eg må ta opp før jeg tar sommerferie fra bloggen :)  

De frekke kommentarene på bloggen min...

I det siste har eg fått et par ekle kommentarer på bloggen, overraskende nok så taklet eg det bra! Eg har alltid tenkt at eg er glad for å ikkje ha fått noken stygge kommentarer på bloggen min, men det er ikkje så sårende. EG BRYDDE MEG IKKJE!!  For deko som har skreve noko styggt, so gjer eg blanke faen, eg har nokk med mitt, og gidder ikkje å bry meg om den teite bullshiten til folk.  Berre så deko  veit da, so blir eg ikkje trykkt ned av å få et par ord, eg blir heller flau på vegnene av de som skriver de teite kommentarene. Vis litt meir at du har lite å gjera på då! 

So Skal du komma med noko kan da helder vera positivt.. eg pleier uansett å slette de stygge komentarene, så det er bare bortkasta tid ;)   

Ja annent so har eg shoppa masse kler i dag på cubus ;D DIGG!  Visst de ve sjå bildene frå helge mi så er da innpå www.sirihelenvik.blogg.no  (trykk på navnet)

-missy-

2 kommentarer

malene

15.jun.2011 kl.21:26

btw. headeren din er VELDIG pen : ))

missy kissy! kommenter!

16.jun.2011 kl.13:47

takk skal du ha søtnos ;)

Skriv en ny kommentar

missykissy

missykissy

13, Kvam

Hei, du er kommen til missy sin blogg! du får vite om hverdagen min og tips! skal prøve å ha video kvar veke frå no av. Eg elsker kommentarer, og kommenterer alltid tilbake! Stay tuned!

Kategorier

Arkiv

hits