Det ble så alvorligt (trodde jeg) at jeg rinte 112...

haha heihei, laaame overskrift..

Men men, i dag starta dagen min heelt jævlig for å si det rett ut! jeg forsov meg, og når jeg gikk på badet og hadde stått der en stund, begynnte det å banke noe helt forferdeligt på døra vår.. (jeg var alene hjemme..)  jeg tenkte jeg skulle gå å sjekke hvem det var, men det bare banka og rev i døra for å si det sånn, så jeg ble driiit redd og ringte pappa..

Da jeg snakket med han ble bankinga bare verre og verre jeg ble bare mer og mer redd. Han ringde mamma som da ringte meg. og samtalen vår ble avsluttet med at jeg sa '' ånei, mamma de har komt seg inn'' å da la jeg på, men rakk å høre at mamma sa, jeg kommer med en gang! (hun var på jobb) Jeg ringte politiet og ba de om å komme fortest mulig! 

der lå jeg da, på badegulvet som en vettskremt unge som grein som faen! så kom mamma og jeg ble helt sammenbrudt. og politiet kom  og  bla bla bla, og slutten var da sånn at en av venninnene mine hadde stått der å banka så driit lenge å revet i døren og herjet. FAEN ER SUR! JEG TRODDE JO AT JEG SKULLE DØ!!!!!!!!

jajja nok om det.. Jeg kom meg på skolen , og etter det turet jeg an innom basen, kjekke folk! <3 så nå har jeg tatt på meg falske negler :)


hihi <3 eg lika billige falske negler! hahah neida:)

28-. eller noe på nille ;)

kommenter! kommenterer du, kommenterer eg tilbake!!

- har du noen gang hat falske negler?

- Har du noen gang kommet i et tillfelle der du ha måtte ringe politiet?

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

missykissy

missykissy

14, Kvam

♥ Hallo:) Malena her! på denne bloggen får du lese om sånn ca om det du kan på andre blogger. er interesert i klær, sminke musikk og alt det der som følger med, enjoy and keep turned♥

Kategorier

Arkiv

hits