Drømmemail!

jeg er med i en konkuranse der jeg skal skrive min drømmemail, so here we go!

Min drømmemail er fra ian somerhalder ♥ Jeg har faktisk drømt om å bare møtt han og ja ,  at han visste at jeg eksisterer! Å fått en mail og det faktisk var han, jeg tror jeg rett og slett hadde falt om. min store flamme.  Om jeg hadde vert så helsig å fått et brev av selveste ian i posten, hadde jeg håpet på at det hadde stått noe sånn som:

Malena, jeg har hørt du er en stor fan, og jeg har sett på bloggen din en stund og mine kontakter sier at vi har plass til å skvise deg inn i mellom alle planene mine. Det vil si, at du tar flyet til USA om 8 dager hvor jeg og mine vakter henter deg på flyplassen i LA. Du får ta med deg en venn. vi betaler reisen. Jeg kommer til å ta deg med på settet til ''the vampire diaries'' der du får se alt in real life. du har også sjangsen til å vere med i 1 av episodene våres. dette vil være en opplevelse du vil få once in a life time! Håper vi hører fra deg fortest mulig! satser på at du kommer. Ian

ja, der har dere min logiske drømmemail;) haha. håper på at jeg vinner. :D dette var en tanke pinli. men men hva gjør man ikke for bloggen?

 

 gaaaad!  

loveee!♥

 

 

Klikk på bildet eller linken nedenfor for å se hvordan du kan bli en bli med i drømmemail-konkurransen til Hotmail! Det er mulighet å delta både for bloggere og lesere!

Klikk her for mer info!

Stikkord:

3 kommentarer

Liv Katrine

25.nov.2011 kl.11:01

Så stilig! Haha, jeg hadde vel heller satsa på mail fra Norsk Tipping :P

carinacharlotte

25.nov.2011 kl.14:37

Han er kjekk:-)
liv- Ja det hadde vært noe!!!

carinacharlotte- Ja, det er han!! :D

Skriv en ny kommentar

missykissy

missykissy

14, Kvam

♥ Hallo:) Malena her! på denne bloggen får du lese om sånn ca om det du kan på andre blogger. er interesert i klær, sminke musikk og alt det der som følger med, enjoy and keep turned♥

Kategorier

Arkiv

hits